IMG_5455.JPG
 
 

ensemble

 
 
ostrateatern_ensemble_maria_lindstrom.jpg

MARIA LINDSTRÖM

Maria är utbildad vid Scenstudion i Stockholm 1997-99. På film har hon bl a medverkat i Stockholm BoogieLilla Jönssonligan och stjärnkuppenHarrys döttrar, Noll Tolerans och Zingo samt på TV LasermannenEtt litet rött paket och Skilda världar. Vid teatern har Maria bl a medverkat i MonsterÄktaSom en taggboll typoch Midsommarnattsdröm.

ostrateatern_ensemble_petter_billengren.jpg

PETTER BILLENGREN

Petter är utbildad i Stockholm och New York. På TV och film har han bl a medverkat i Dubbel-8, Skilda världar, Hotel Seger och En klass för sig och vid teatern Sound of Music och Balm in Gelead. Petter har sedan 1998 arbetat med funktionshindrade barn under somrarna på Barnens ö.

ostrateatern_ensemble_joakim_sikberg.jpg

JOAKIM SIKBERG

Joakim är utbildad vid Scenstudion i Stockholm 1997–99. Han har sedan 2004 arbetat med Romeo & Julia Kören vid Dramaten. Framför kameran har han bl a medverkat i gästroller i Hjälp, Skeppsholmen och Skilda världar. Han har också synts som huvudkaraktär i Aftonbladets reklamfilmer. Joakim har arbetat på Västerås teater och på scen har han även medverkat i bl.a. Monster, Äkta, och Brådis.